Photo Aj Hair Studio Viral

fonetekno.com– Baru-baru ini, beberapa gambar disiarkan di media sosial yang menunjukkan seorang wanita cantik berpakaian seksi yang menghidangkan rambut kepada lelaki di Puchong, Selangor.

Sebaliknya, foto itu telah menerima kritikan yang hebat, bukannya wargamaya dan dianggap tidak sesuai untuk tontonan awam.

Walau bagaimanapun, selepas kritikan, AJ Hair Studio Puchong menjelaskan laman Facebook dan menjelaskan perkara sebenar kepada orang ramai. Dia berkata, salun itu hanyalah tempat biasa yang menyediakan perkhidmatan potongan rambut kepada orang-orang dari pelbagai kalnagn.

Dan apa yang telah berlaku, gambar-gambar yang bertaburan adalah kesilapan, jadi pemilik salon mengambil keputusan untuk melaporkan kepada pihak berkuasa.

Baca Juga:

New Link Ali Kirca Video
The Viral Video Of The Angel Bondia Scandal Is Being Hunted By Many Netizens
Link Video Full Ofw Viral Video Kuwait Or Kuwait Scandal

Salon AJ hair studio melarang mengambil gambar model atau kerjaya, dan ia melanggar privasi. Ini dianggap telah dianggap mengambil gambar tanpa kebenaran.

Photo-Photo Model AJ rambut Studio Viral

Di belakang AJ hair Studio viral, foto itu dianggap salah faham, menyebabkan bantahan, sementara model itu telah bekerja semasa waktu pembukaan.

Dikutif media dalam talian, Model itu hanyalah model pembukaan besar kami. Jangan berfikir banyak Sila, mempunyai hari yang baik.

Mamun, foto itu telah tersebar di media sosial dan pada akhirnya ramai yang menyesalinya kerana ia telah menjadikan masyarakat jiran yang gelisah begitu tersebar ke negara-negara Asia yang lain.

Jadi bagi anda yang tidak tahu tentang ini, kami boleh membentangkan foto sebelumnya yang virus.

Model AJ rambut
Jika anda tidak berpuas hati, sudah tentu terdapat beberapa kata kunci carian lain yang dikaitkan dengan foto AJ hair studio viral full hd:

  • kedai gunting rambut viral,
  • aj hair Studio puchong,
  • aj hair studio viral,
  • aj salon rambut,
  • Aj Hair,
  • Video Aj hair,
  • Foto Model Aj Hair Studio,
  • Aj Hair Studio,

Akhir Perkataan

Inilah yang boleh anda katakan mengenai perbincangan ini, dan semoga apa yang kami katakan akan menjadi maklumat yang anda sedang menunggu. Begitu dan begitu cinta.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *